Sorry, your browser does not support JavaScript!
Žao nam je, ali vaš internet pregledač ne podržava JavaScript!
DVB-T2 vesti
Srbija - gašenje analognog signala - raspored po regijama
TV stanice
Digitalna TV - pitanja i odgovori
Digitalni DVB-T2 prijemnici (risiveri)
Recenzije DVB-T2 prijemnika
Problemi sa DVB-T2 prijemnicima i rešenja istih
ETV - predajničke lokacije
ETV - zone raspodele

ETV - 1. MUX
ETV - 2. MUX
ETV - 3. MUX
Završena digitalizacija u Vojvodini
Puštanjem u rad digitalnih predajnika u Kikindi i Somboru danas (23.septembar 2016) je završen proces digitalizacije u Vojvodini.
"Ovo je istorijski trenutak za digitalizaciju u Srbiji jer su ova dva centra planirana još 1960. godine na konferenciji u Stokholmu. Njihovom izgradnjom je i praktično završena digitalizacija, a kada je reč o pokrivenosti ispunjeni su svi evropski standardi", rekao je u Kljajićevu Rasim Ljajić, ministar trgovine i telekomunikacija.On kaže da je sa ove dve stanice pokrivenost Vojvodine digitalnim signalom sa 99,71 odsto stanovništva.Evropska banka za obnovu i razvoj u Srbiji davala je finansijsku podršku ovom projektu i prema rečima direktora EBRD u Srbiji Danijela Berga, ostvarene su i velike uštede."Proces nabavke je trebalo da košta 26 miliona evra, ali je zahvaljujujući dobroj saradnji ceo projekat završen za 18 miliona evra", istakao je Berg.U 224 emisione stanice je ugrađena je oprema poslednje generacije tako da u narednoj deceniji neće biti potrebe za novim ulaganjima. Gradjani Vojvodine će od ovog trenutka samo sa sobnom antenom moći da preuzimaju najmanje 13 digitalnih kanala.
Vest je preuzeta sa sajta: www.rtv.rs
Admin:Anonimus ::: Septembar 2016

srbija , serbia , jagodina , vesti , mpeg-4 , dvb-t2 , digital tv , digitalna tv , etv , rts
Puštanjem u rad digitalnih predajnika u Kikindi i Somboru danas (23.septembar 2016) je završen proces digitalizacije u Vojvodini. ...

чћшђж