Sorry, your browser does not support JavaScript!
Žao nam je, ali vaš internet pregledač ne podržava JavaScript!
DVB-T2 vesti
Srbija - gašenje analognog signala - raspored po regijama
TV stanice
Digitalna TV - pitanja i odgovori
Digitalni DVB-T2 prijemnici (risiveri)
Recenzije DVB-T2 prijemnika
Problemi sa DVB-T2 prijemnicima i rešenja istih
ETV - predajničke lokacije
ETV - zone raspodele

ETV - 1. MUX
ETV - 2. MUX
ETV - 3. MUX
Digitalizacija jedan od prioriteta Vlade
Potpredsednik Vlade Republike Srbije Rasim Ljajić razgovarao je sa šefom delegacije Evropske unije u Srbiji Vensanom Dežerom o aktivnostima koje nadležne državne institucije preduzimaju u cilju završetka procesa digitalizacije u zemlji, saopšteno je iz njegovog kabineta.
Vensan Dežer je tokom sastanka naglasio da je krajnji rok za završetak procesa digitalizacije na prostoru čitave Evrope 17. jun 2015. godine, istakavši pritom spremnost Evropske unije da nastavi sa učešćem u finansiranju projekta digitalizacije u Srbiji radi njegove pravovremene realizacije. Potpredsednik Vlade i ministar spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić istakao je da je realizacija projekta digitalizacije jedan od prioriteta Vlade i ministarstva na čijem je čelu. On je izrazio uverenje da će taj proces, uprkos kašnjenjima nastalim zbog zastoja u aktivnostima u prethodnih nekoliko godina, biti završen do juna 2015, navodi se u saopštenju. "Svi raspoloživi kapaciteti Ministarstva spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija u narednom periodu biće usmereni ka završetku procesa digitalizacije", naglasio je Ljajić i dodao da očekuje da se prvi rezultati tih aktivnosti prikažu u prvom kvartalu 2013. godine.
Vest je preuzeta sa sajta: www.rts.rs
Admin:Žika ::: Januar 2013

srbija , serbia , jagodina , vesti , mpeg-4 , dvb-t2 , digital tv , digitalna tv , etv , rts
Potpredsednik Vlade Republike Srbije Rasim Ljajić razgovarao je sa šefom delegacije Evropske unije u Srbiji Vensanom Dežerom o aktivnostima koje nadlež ...

чћшђж