Sorry, your browser does not support JavaScript!
Žao nam je, ali vaš internet pregledač ne podržava JavaScript!
DVB-T2 vesti
Srbija - gašenje analognog signala - raspored po regijama
TV stanice
Digitalna TV - pitanja i odgovori
Digitalni DVB-T2 prijemnici (risiveri)
Recenzije DVB-T2 prijemnika
Problemi sa DVB-T2 prijemnicima i rešenja istih
ETV - predajničke lokacije
ETV - zone raspodele

ETV - 1. MUX
ETV - 2. MUX
ETV - 3. MUX
Završetak digitalizacije – preskenirajte svoje prijemnike
Poštovani !Još samo nekoliko dana i u Srbiji će potpuno prestati analogno emitovanje TV programa preko zemaljskih predajnika. Montaže i instalacije su završene na svim emisionim stanicama širom Srbije, iako na vremenske prilike ovog proleće nisu baš bile naklonjene.
Digitalni predajnici su uključeni, a analogni isključeni, na emisionim stanicama Vršački breg, Crveno selo (Subotica), Crveni čot (Fruška gora) i Avali 25. maja. U toku su testiranja i podešavanja uređaja i priprema za početak rada na planiranim kanalima na svim ostalima emisionim stanicama, na kojima će se prelazak na digitalno emitovanje obaviti po sledećem rasporedu: 1. juna na predajnicima: Rudnik – Crni vrh Jagodina, Tupižnica, Tornik – Ovčar i Deli Jovan a 7. juna na emisionim stanicama: Besna Kobila, Jastrebac, Kopaonik i Cer-Maljen.Kako se konačni, planski, kanali za digitalnu televiziju razlikuju u odnosu na kanale na kojima smo do sada emitovali digitalni signal, molimo gledaoce koji veće imaju odgovarajuće uređaje za prijem digitalnog signala da, u slučaju pojave bilo kakvih smetnji, ponove prvu instalaciju set top boksa ili TV prijemnika. Savetujemo da se koristi automatska pretraga kanala, a za iskusnije korisnike dajemo tabelu kanala na kojima će gledati digitalnu televiziju.Takođe molimo i građane koji još uvek nisu nabavili prijemnik za digitalni signal ( TV prijemnik ili Set top boks) da to urade što pre, imajući u vidu gornje datume.
Vest je preuzeta sa sajta: www.etv.rs
Admin:Žika ::: Maj 2015

srbija , serbia , jagodina , vesti , mpeg-4 , dvb-t2 , digital tv , digitalna tv , etv , rts
Poštovani !Još samo nekoliko dana i u Srbiji će potpuno prestati analogno emitovanje TV programa preko zemaljskih predajnika. Montaže i instalacije su ...

чћшђж