Sorry, your browser does not support JavaScript!
Žao nam je, ali vaš internet pregledač ne podržava JavaScript!
DVB-T2 vesti
Srbija - gašenje analognog signala - raspored po regijama
TV stanice
Digitalna TV - pitanja i odgovori
Digitalni DVB-T2 prijemnici (risiveri)
Recenzije DVB-T2 prijemnika
Problemi sa DVB-T2 prijemnicima i rešenja istih
ETV - predajničke lokacije
ETV - zone raspodele

ETV - 1. MUX
ETV - 2. MUX
ETV - 3. MUX
Nova emisiona lokacija "Golija - Kula"
Danas (22.12.2015) je potpredsednik Vlade i resorni ministar Rasim Ljajić, u prisustvu v.d. JP ETV Branka Gogića, pustio u rad emisionu lokaciju koja se nalazi na planini Golija. Puštanjem u rad predajnika "Golija - Kula", 30.000 stanovnika Peštera i podgolijskih sela dobilo je kvalitetniji digitalni televizijski signal.
Ljajić je u kazao da je do sada digitalnim signalom pokriveno 97,8 odsto stanovnika Srbije, da je 2,2 odsto stanovništva ostalo nepokriveno i dodao da je standard u toj oblasti da se država smatra digitalizovanom ako je dostignuta pokrivenost od 95 odsto stanovništva."Mi smo pokrili više od toga, ali smo odlučili da pokrijemo i ovih dva odsto stanovništva Srbije digitalnim signalom. Danas je puštena jedna digitalna stanica, a od juna meseca do danas je pušteno 15. Projekat digitalizacije je državi doneo 90 miliona evra čiste dobiti, a stanovništvu mogućnost da dobiju kvalitetnu sliku, zvuk i naravno mnogo servisa i usluga koje pruža digitalna televizija" - izjavio je ministar Ljajić.On je dodao da je nemoguće pokriti 100 odsto teritorije zbog tehničkih i geografskih razloga, ali da veruje da se može postići pokrivenost od 99 odsto, što se smatra neverovatnim uspehom.Ministar je ponovio da će oko 30.000 stanovnika Golije i Peštera dobiti digitalni signal sa 15 kanala i dodao da će puštanjem u rad tog predajnika ETV-a i korisnici u Novom Pazaru dobiti još bolji signal.Paket od 15 programa JP ETV emituje na 34 UHF kanalu, pa molimo gledaoce u zoni ovog predajnika da preskeniraju svoje prijemnike.
Vest je preuzeta sa sajta: www.etv.rs
Admin:Anonimus ::: Decembar 2015

srbija , serbia , jagodina , vesti , mpeg-4 , dvb-t2 , digital tv , digitalna tv , etv , rts
Danas (22.12.2015) je potpredsednik Vlade i resorni ministar Rasim Ljajić, u prisustvu v.d. JP ETV Branka Gogića, pustio u rad emisionu lokaciju koja se ...

чћшђж