Sorry, your browser does not support JavaScript!
Žao nam je, ali vaš internet pregledač ne podržava JavaScript!
DVB-T2 vesti
Srbija - gašenje analognog signala - raspored po regijama
TV stanice
Digitalna TV - pitanja i odgovori
Digitalni DVB-T2 prijemnici (risiveri)
Recenzije DVB-T2 prijemnika
Problemi sa DVB-T2 prijemnicima i rešenja istih
ETV - predajničke lokacije
ETV - zone raspodele

ETV - 1. MUX
ETV - 2. MUX
ETV - 3. MUX
Novi antenski stub za digitalnu TV na emisionoj stanici Crni Vrh - Jagodina
Na jednoj od najvažnijih emisionih stanica sa predajnicima velikih snaga – na Crnom Vrhu (Jagodina) u toku je (decembar 2014) izvođenje građevinskih radova: izgradnja nove emisione sale, novog antenskog stuba visine 105 metara, kao i svih pripremnih radova na obnavljanju energetike, klimatizacije za rad uređaja i opreme.
Radove vodi Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija u sklopu rekonstrukcije porušenih emisionih stanica, u NATO bombardovanju. Radovi su započeli krajem avgusta, a montiranje antenskog stuba počelo je pre desetak dana. Uređenje tehničke sale se privodi kraju, a izgradnja stuba je dostigla visinu oko 40 metara.Očekujemo da će svi radovi biti završeni do kraja godine, čime se stiču uslovi da početkom naredne godine, kada pristigne nova oprema čija kupovina je ugovorena putem kredita Evropske banke za razvoj (EBRD) bude montirana i puštena u rad. Reč je o digitalnim predajnicima (DVB-T2), snage 5 kW, antenskom sistemu 12 spratova, uređajima za alternativno napajanje (agregat, UPS). Na osnovu toga je, izvesno, da će žitelji Kragujevca, Jagodine, Paraćina, Ćuprije, Velike Plane, Gornjeg Milanovca i okoline za nekoliko narednih meseci dobiti digitalnu televiziju preko zemaljskih predajnika.
Vest je preuzeta sa sajta: www.etv.rs
Admin:Žika ::: Decembar 2014

srbija , serbia , jagodina , vesti , mpeg-4 , dvb-t2 , digital tv , digitalna tv , etv , rts
Na jednoj od najvažnijih emisionih stanica sa predajnicima velikih snaga – na Crnom Vrhu (Jagodina) u toku je (decembar 2014) izvođenje građevinskih r ...

чћшђж