Sorry, your browser does not support JavaScript!
Žao nam je, ali vaš internet pregledač ne podržava JavaScript!
DVB-T2 vesti
Srbija - gašenje analognog signala - raspored po regijama
TV stanice
Digitalna TV - pitanja i odgovori
Digitalni DVB-T2 prijemnici (risiveri)
Recenzije DVB-T2 prijemnika
Problemi sa DVB-T2 prijemnicima i rešenja istih
ETV - predajničke lokacije
ETV - zone raspodele

ETV - 1. MUX
ETV - 2. MUX
ETV - 3. MUX
Novi antenski stub na Ceru
Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija organizovaće u petak, 19. decembra 2014, primopredaju i testiranje novoizgrađenog objekta na emisionoj lokaciji Cer, koja se nalazi u distributivnoj mreži za digitalno emitovanje zemaljskog televizijskog signala JP "Emisiona tehnika i veze".
Kako se navodi u saopštenju Ministarstva, stari stub i pomoćni objekti koji su se nalazili na vrhu planine Cer bili su uništeni tokom NATO bombardovanja, tako da je na toj lokacija bila potrebna kompletna sanacija objekta i izgradnja novog stuba.Radovi su započeli u julu ove godine i završeni početkom decembra, a na lokaciji je izgrađen novi antenski stub visine 60 metara. Na stubu će biti montiran moćan antenski sistem od četiri sprata i četiri pravca, sa koga će digitalni signal dobijati građani Šapca, Loznice i Sremske Mitrovice, kao i ostala mesta u oblasti Pocerine, Rađevine i Tamnave.Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija u sklopu pripreme za prelazak na digitalno emitovanje TV signala finansira obimne radove na rekonstrukciji i sanaciji 25 najvažnijih emisionih lokacija iz mreže JP "Emisiona tehnika i veze". Kroz te radove se stvaraju neophodni uslovi za adekvatan smeštaj nove digitalne opreme, kao i bolju pokrivenost stanovništva signalom.Tranzicioni period u prelasku sa analognog na digitalno emitovanje TV signala u Srbiji je počeo u septembru, a gašenje analognog signala po zonama kreće od 1. marta 2015. godine.
Vest je preuzeta sa sajta: www.rts.rs
Admin:Žika ::: Decembar 2014

srbija , serbia , jagodina , vesti , mpeg-4 , dvb-t2 , digital tv , digitalna tv , etv , rts
Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija organizovaće u petak, 19. decembra 2014, primopredaju i testiranje novoizgrađenog objekta na emisionoj ...

чћшђж