Sorry, your browser does not support JavaScript!
Žao nam je, ali vaš internet pregledač ne podržava JavaScript!
DVB-T2 vesti
Srbija - gašenje analognog signala - raspored po regijama
TV stanice
Digitalna TV - pitanja i odgovori
Digitalni DVB-T2 prijemnici (risiveri)
Recenzije DVB-T2 prijemnika
Problemi sa DVB-T2 prijemnicima i rešenja istih
ETV - predajničke lokacije
ETV - zone raspodele

ETV - 1. MUX
ETV - 2. MUX
ETV - 3. MUX
Mirković: Digitalizacija do polovine 2015.
Pomoćnik ministra kulture i informisanja Srbije Saša Mirković izjavio je da će digitalizacija televizijkog signala biti završena u predviđenom roku, do polovine 2015. godine.
"Zaista verujem da neće biti razloga da se (ponovo) prolongira, između ostalog zato što je ovo krajnji rok za digitalizaciju", rekao je Mirković novinarima, podsećajući da je prethodno postavljeni rok pomeren za tri godine "zato što zaista nije bilo realno da bude ispunjen". Kako je istakao Mirković, ako do polovine naredne godine ne dođe do digitalizacije radio-televizijskog signala u Srbiji "postoji velika opasnost da u graničnim delovima zemlje Srbije dođe do mešanja signala domaćih televizija sa televizijama iz susednih zemlja koje su već digitalizovane"."U tom slučaju će se na tim kanalima praviti smetnje televizijama iz Srbije", rekao je on.Mirković je istakao da je digitalizacija od izuzetno velikog značaja za medije i stanovništvo u Srbiji. Rok za završetak digitalizacije televizijskog signala u Srbiji je 17. jun 2015.Krajem prošle godine proširena je Incijalna mreža, tako da je probnim signalom pokriveno područje sa 75 odsto stanovništva Srbije.
Vest je preuzeta sa sajta: www.rts.rs
Admin:Žika ::: 2014

srbija , serbia , jagodina , vesti , mpeg-4 , dvb-t2 , digital tv , digitalna tv , etv , rts
Pomoćnik ministra kulture i informisanja Srbije Saša Mirković izjavio je da će digitalizacija televizijkog signala biti završena u predviđenom roku, ...

чћшђж