Sorry, your browser does not support JavaScript!
Žao nam je, ali vaš internet pregledač ne podržava JavaScript!
DVB-T2 vesti
Srbija - gašenje analognog signala - raspored po regijama
TV stanice
Digitalna TV - pitanja i odgovori
Digitalni DVB-T2 prijemnici (risiveri)
Recenzije DVB-T2 prijemnika
Problemi sa DVB-T2 prijemnicima i rešenja istih
ETV - predajničke lokacije
ETV - zone raspodele

ETV - 1. MUX
ETV - 2. MUX
ETV - 3. MUX
Tender za nabavku opreme
JP Emisiona tehnika i veze koje upravljaja emisionom infrastrukturom saopštilo je da će raspisati tender za nabavku opreme u drugom ili trećem kvartalu 2014.
Ovo preduzeće planira da koristi sredstva iz zajma Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) za finansiranje druge faze tranzicije sa analognog na digitalno emitovanje TV u zemlji. Planirani projekat čija je procenjena vrednost 30,7 miliona evra podrazumeva nabavku opreme potrebne za formiranje mreže tri DTT multipleksa. Prvi multipleks treba da obezbedi pokrivenost najmanje 95 odsto populacije u Srbiji, dok drugi i treći treba da imaju pokrivenost najmanje 90 odsto populacije.Biće raspisani tenderi za mrežnu opremu, opremu neophodnu za prenos i emitovanje, antenske sisteme velikih snaga, komponente za male antenske sisteme, mernu opremu i uređaje za rezervno i besprekidno napajanje.Tenderom će takođe biti obuhvćena sanacija i rekonstrukcija infrastrukture neophodne za instalaciju opreme, kao i konsultantske usluge.
Vest je preuzeta sa sajta: www.rts.rs
Admin:Žika ::: Mart 2014

srbija , serbia , jagodina , vesti , mpeg-4 , dvb-t2 , digital tv , digitalna tv , etv , rts
JP Emisiona tehnika i veze koje upravljaja emisionom infrastrukturom saopštilo je da će raspisati tender za nabavku opreme u drugom ili trećem kvartalu ...

чћшђж