Sorry, your browser does not support JavaScript!
Žao nam je, ali vaš internet pregledač ne podržava JavaScript!
Sajt POMORAVAC i njegovi podsajtovi za sada neće biti ažurirani...
Prijem linkova, a takođe i kontakt formular, neće raditi...

Vicevi

Crnogorci

36

36
Poslali iz UNESCO-a ekipu da ide po svetu i ustanovi kakav osećaj za vreme imaju pripadnici pojedinih naroda. Dođu u Francusku, zaustave tipa na ulici i pitaju ga koliko je sati. Francuzov odgovor se za oko sat vremena razlikovao od stvarnog stanja stvari. Dođu u Italiju, pitaju Italijana, i on pogreši za pola sata. Dođu u Crnu Goru, vide Vukana kako leži pod drvetom, a pored njega stoji magarac i pase. Pitaju Vukana za vreme, on ne pomičući se sa mesta zaklati magarcu reproduktivni organ, isti se zaklati 4 puta i tek će Vukan: 'četiri sata'. Naučnici se nađoše u čudu, zaista je bilo četiri sata. Otkupe magarca, odvedu ga na ispitivanje, ali ispostavi se da je magarac običan. Odu oni nazad u Crnu Goru, nađu Vukana pod istim drvetom i vrate mu magarca. Opet ga zapitaju koliko je sati i on opet zaklati magarcu reproduktivni organ, isti se zaklati pet puta, i Vukan odgovori: 'Pet sati'. Zaista je bilo pet sati, što naučnike baci u očaj i na kraju odlučiše da upitaju Vukana:
-Pa dobro, čoveče kakav ti je to magarac. Mi smo ga podvrgli svim mogućim ispitivanjima, i ništa. Ti mu samo zaklatiš kurac i odmah znaš koliko je sati.
-Eeeee, avetinjo, ja kad mu pomaknem kurac vidim crkveni sat u selu.
Crnogorci
Reklame

vicevi , vic , smeh , crnogorci , crna gora , montenegro , budva , herceg novi , bar
Poslali iz UNESCO-a ekipu da ide po svetu i ustanovi kakav osećaj za vreme imaju pripadnici pojedinih naroda. Dođu u Francusku, zaustave tipa na ulici i pitaj... 36

чћшђж