Sorry, your browser does not support JavaScript!
Žao nam je, ali vaš internet pregledač ne podržava JavaScript!
Sajt POMORAVAC i njegovi podsajtovi za sada neće biti ažurirani...
Prijem linkova, a takođe i kontakt formular, neće raditi...

Vicevi

Životinje

1.str.

1
Vari Zeka pod drvetom i prolazi dabar:- Zeko, daj mi malo.- Beži bre budalo.- Malo samo Zeko, jedan dim.- Ajd', ali samo jedan dim.Povuče dabar dim, zahvali se Zeki i krene dalje kroz šumu. Sretne ga slon, i pita ga:- Dabre, jesi l' malo povukao, a?- Aha, eno Zeka vari tamo ispod drveta, pa mi dao dim.- Ode slon kod Zeke i kaže:- Zeko, daj mi dim, molim te.- Beži bre budalo, jesam li ti malo pre dao a vidi našta ličiš!
2
Našao Zeka pušku, i rešio da ode sa puškom kod Mede da mu jebe sve po spisku. Dolazi kod Mede:- Medo, aj' igraj malo!- Zeko šta ti je... smiri se...- DUM!!! (u vazduh)- Dobro... Dobro...- 'Ajde sad, penji se na ono drvo!- Ma... Zeko? Je li ti dobro? Nikad nisi bio takav...- DUM!!!- U reduuu... Idem...- 'Ajde kenjaj sad!- Ali, Zeko... Pa šta ti je...- DUM!!!(Meda kenja sa drveta)- 'Ajde pojedi sad to!- Pa nemoj tako Zeko, daj da se dogovorimo k'o ljudi...- KLIK!!! ... neka tebe Medo, ja ću da pojedem!
3
Jednog lepog prolećnog jutra odoše Meda i Zeka na pecanje. Prošlo par sati, ali ništa nisu ulovili. Ipak sreća im se osmehne i upecaše zlatnu ribicu. Ona ih zamoli da je puste, a zauzvrat će im ispuniti svakom po tri želje.ŽELjA #1- Želim da svako drvo u ovoj šumi bude zgodna mečka. - kaže Meda.- Želim da dobijem najbolji Kawasaki motor na svetu. - kaže Zeka.Ribica im to ispuni.ŽELjA #2- Želim da svaka grana svakog drveta u šumi bude zgodna mečka. - kaže Meda.- Želim puuuno, ma beskonačno goriva u mom Kawasakiju.Ispuni im ribica i to.ŽELjA #3- Želim da svaki list svake grane bude jedna zgodna mečka, a ja JEDINI medved među njima!- Želim da Meda bude peder... BRM, BRRRRMMMMM (ode na motoru).
4
Seru Meda i Zeka u šumi. Seru oni tako tek pita Meda Zeku:- Je li Zeko, je l' ti se linja dlaka?- Ne Medo.Kad začu to Meda ugrabi Zeku i njime obriše guzicu.
5
Dolazi Zeka u kafanu i širi se:- Ko je ovde najjači?Javi se vuk. Izađu napolje, čuje se BAM, TAM, TRAS, DUM. Ulazi Zeka i baca vučju kožu na šank i pita:- Ko je sledeći?Javlja se lisica. Izađu napolje, opet se čuje DUM, BAM, TRAS, BUP. Ulazi Zeka i baca lisičju kožu na šank. Za njim ulazi Meda i kaže:- Nemoj da mi neko dira Zeku dok odem da pišam!
6
Ide lisica šumom, gladna. Sve gleda gde će šta strpati u stomak... Tek se iz jednog grma začuje:- KUKURIKUUUUUU!!!Lisica, presrećna, skoči u grm. Kad tamo, dohvati je Meda i poče da je guzi i kaže:- Hehehehehehehe, otkad sam naučio ove strane jezike riba kolko 'oćeš!
7
Beži Zeka preko Drine i ulove ga lovci.- Dobro bre, gde si navalio?- Mani, Bosanci štroje medvede.- Pa ti nisi medved!- Eeeee, dok to objasniš Bosancu, odoše jaja!
8
Ide zli nadrkani divlji vepar kroz šumu, i naiđe na Zeku, te mu kaže:- Ajde mali gubi se odatle da te ne pregazim.- Nemoj tako. - kaže zec.- Jok ti ćes. - kaže vepar.- Ja sam čarobni zec!- Šta to mene boli kurac?- Pa ispuniću ti tri želje.- Crkni.
9
Odlučio meda da zavede red u šumi, i svim životinjama je naredio da moraju da seru samo na mestu koje je on odredio. Naravno sve životinje moraju da slušaju velikog i opasnog medu, pa seru samo na tom mestu. Od mnogo životinja već se napravio i red, a na kraju reda stoji zeka, nervozan i nestrpljiv, ne može da odčeka red, a i mnogo ga poteralo, pa obavi nuždu sebi u ruke. Baš u tom trenutku nailazi meda, pa zeka brže bolje u rukama sakri "rezultat" onoga što je malopre uradio. Meda vide da zeka nešto krije u rukama, pa reče:- Zeko, šta ti je to u rukama?- Ma ništa, medo.- ZEKO! Pitao sam te šta ti je to u rukama! - Viknu meda.- Paaaa, uhvatio sam jednog leptira.- Otvori šape da vidim tog leptira.- Znaš medo, ovo je vrlo redak leptir, a ako ti ga pokažem pobeći će mi.- ZEKO! NEMOJ VIŠE DA ME LjUTIŠ, POKAŽI MI TOG LEPTIRA!- Zeka se već uplašio korpulentnog mede, pa je morao da otvori ruke:- Jao pobeže mi leptir, a vidi i posrao mi se.
10
Idu slon i miš preko visećeg mosta, kad pukne lijana, razveže se most i oni - buć!!!Dok su se izvlačili na obalu, miš će ljutito:"Pa jesam li ti rekao, budalo, da prelazimo jedan po jedan!"
11
Kupa se slon, kad doleće miš na obalu i vrišti:"Izlazi, bre, napolje!"Izađe slon na obalu, a miš će:"Ok, sad možeš nazad u vodu"."Pa što si me uopšte izvlačio iz reke?""Ma, neko mi drpio kupaće gaće, pa da vidim da nisi ti".
12
Igrali slonovi i mravi fudbalsku utakmicu u kojoj je izginulo puno mrava.Na kraju utakmice izvinjava se selektor slonovske reprezentacije mravima, a mravi će njemu:"Ništa, ništa, pa i mi smo se gurali!"
13
Zabranio Tarzan da se karaju mrtvi slonovi i zapretio da će slomiti nogu onome koga vidi.Ali jednog lepog sunčanog dana skačući kroz džunglu zec spazi mrtvog slona i reši da se omrsi.Osvrne se levo - desno, i pošto je video da nema nikog pritrči slonu, opali ga i pobegne. Posle nekih pola sata slična stvar se desi i sa medom. Opali i meda slona i pobegne. Kad posle nekog kraćeg vremena istim putem naiđe i mrav i kad ugleda slona silno se obradova. Osvrne se levo, desno i uveri se da ga niko ne gleda te pritrča kod slona i navuče ga, kad u tom momentu skoči Tarzan sa drveta i počne se drati na majušnog mrava:Jesam li ja rekao da ću slomiti nogu onome koga uhvatim da kara mrtvog slona!!!Mrav pomalo uplašen podiže pogled ka Tarzanu i reče:Tarzane nije ono što misliš života mi, umro mi na kurcu...
14
Sede mačori u kući i dosađuju se. Tek će najstariji:Ej, 'ajmo napolje da nešto jebemo.A šta vam znači "da nešto jebemo"? - pita najmlađi mačak.Hajde sa nama pa ćeš da vidiš - odgovoriše ostali složno.Izađu oni napolje. Stoje na ćošku dva sata, a ono hladno u tri lepe, februar mesec. Smrzavaju se oni tako, nigde zgodne mačke, tek će ti najmlađi:Ja mogu da jebem jos samo pet minuta a onda moram kući, da ne nazebem.
15
Zašto ajkula nema rogove???Koji će joj kurac!
16
Vrabac gleda crva kako jede jabuku i misli:'Da li da ga pojedem odmah ili kad se dobro najede?... Ma bolje da sačekam, biće sočniji i deblji kad pojede još jabuke...'Maca gleda vrapca i misli:'Da li da ga odmah pojedem ili ... ma sačekaću da pojede crva, biće onda deblji i ukusniji..'Crv se nažderao jabuke, proviruje iz rupe ... vrabac to jedva dočeka,kljucnu ga i proguta.Maca skoči da uhvati vrapca, ali ovaj polete i maca upade u bure puno vode.Naravoučenije:Što duža predigra, to maca vlažnija.
17
Dva načina da uloviš zeca:1.Pobiberiš kamen i kad zec pomiriše, kihne i udari glavom u kamen2.Čučneš iza grma i zviždiš ko kupus
18
Imao seljak petla, koji je bio stariji i nije mogao kao nekada da skače na kokoške. Odluči seljak da ode na pijac, i kupi mlađeg petla, što i uradi. Dovede ga, a ovaj sav nabrekao, veliki, agresivan. Dođe mu stariji petao (S) da pita mlađeg (M) kad se nađose u kokošinjcu:S: E, ajd se dogovorimo, karamo ih 50-50M: ma ajde, gle kakav si, nemaš šanse, ja karam sve,..najjači samS: ma daj bre, evo 80:20 za tebeM: matori, nemaš šanse, najjači sam sve su mojeS: bar mi daj jednuM: šipu ruka, budalo, sve su mojeS: dobro ako si već tako drčan moram da ti kažem da sam u trčanju brži od tebe u svakom slučajuM: ma daj ne seri, ha,ha,ha...Odu oni do neke ograde i kaže stariji:"trkamo se do onog plota, al daj mi 10 metara prednosti, ipak si mlađi"....."OK'kaže ovajKrenu da trče kad izleti seljak sa puškom, nišani i ubije mlađeg petla i reče:" PU JEBEM MU MATER, OPET PEDER"
19
Sedi slon na slamčici i štrika. I vidi kako nilski konj proleće pored njega, prekrsti se i kaže: "O bože"
20
Donele vlasti odluku da i životinje moraju u vojsku, pa se sastali lisica, zec i meda kao dobri stari drugari da razmisle šta će i kako će. Kaže lisica ja ću da odsečem rep, pa me valjda neće primiti. Zec reče, je ću uši, pa valjda neće ni mene. Medved neznade šta će pa odseče kurac. Dođe vreme regrutacije, pa lisica, zec i meda stadoše u red pred komisiju. Predsednik komisije pregleda regrute i govori: -Lisica nema rep, ne može u vojsku, -Zec nema uši, ne može u vojsku, - Meda ima ravne tabane, ne može u vojsku ...
Reklame

vicevi , vic , smeh , životinje , vrabac , golub , krava , konj , svinja
Na ovoj stranici možete naći najpopularnije viceve iz kategorije: ŽIVOTINJE. Posetite nas i unesite malo smeha u svoj život... 1.str.

чћшђж