Sorry, your browser does not support JavaScript!
Žao nam je, ali vaš internet pregledač ne podržava JavaScript!
Sajt POMORAVAC i njegovi podsajtovi za sada neće biti ažurirani...
Prijem linkova, a takođe i kontakt formular, neće raditi...

Vicevi

Životinje

2.str.

21
Oh!...ne mogu više da izdržim...oh! oh! gnng! Ne mogu ni ja...oooo...oh! Koliko dugo već čekaš? Tri dana! Oh umirem!!! Moramo nešto da uradimo sa ovim!! Oh spasi me bože!!! Oh Da, ovo se ne može više izdržati... oh... ! Zamisli... ima nas preko pola miliona u ovom mravinjaku, a samo jedan WC! Oh... oh!!
22
Šta je to:"Malo, crno na grani stoji, ničeg se ne boji? "- Gavran s mitraljezom.A šta je to:"- Malo, crno na grani stoji, svačega se boji? "- Gavranu nestalo municije.
23
Sedeo zeka na panju i šiljio štap. Naiđe medved i pita ga: Zeko, šta radiš? -Šiljim štap da ubijem vuka. - odgovori zeka. Sad meda pomisli: - Hmm, svaka mu čast, hrabar je - pa ode dalje. Naiđe lisica pa i ona upita zeku šta radi. -Šiljim štap da zakoljem vuka - odgovori on. -Hrabar si ti - pomisli lisica pa ode. Tada naiđe vuk i upita: - Zeko, šta radiš? A zeka će na to: Ma,šiljim štap i pričam pizdarije.
24
Ide crvenkapica šumom, kad naiđe na vuka kako viri iza drveta. Priđe ona vuku i začuđeno upita: Vuče, zašto imaš tako velike i crvene oči? A vuk stenje, stenje i odjednom se prodere: GONI SE BRE, VIDIŠ DA SEREM!! .
25
Krenuli mravi u lov na slona. Tražili su ga ceo dan ali ga nisu našli. Tada vođa mrava kaže jednom mravu Mislavu da on krene u izvidnicu ispred njih. Za pola sata mravi čuju jezivi krik slona iz šume. Vođa mrava naredi pokret u tom pravcu. Kad su došli tamo zateknu Mislava samog. Odmah ga vođa mrava upita: - Mislave, gde je slon? - Pa, ne znam! Vođa mrava ga ponovno upita: - Mislave, pitam, gde je slon? - Ne znaaaaaaam!, Vođa mrava mu kaže: - Mislave, ne laži, krvavi su ti zubi!!!!!
26
Vozila se dva mrava na motoru. Onaj što sedi odpozadi zajauče:- Joj!! Pita ga ovaj drugi: - Šta ti bi?, a ovaj će njemu:- Ma upala mi muva u oko.
27
Guzi mrav slonicu, guzi, guzi ispod kokosovog drveta. A slonica i ne primećuje. Kad pade slonici kokos na glavu i ona uzviknu: - Uhhhhhhh! - A mrav će: VRIŠTI KUČKO!!!!
28
Jednog dana zeka nađe u šumi mitraljez i odluči da malo zeza medu kao što on njega zeza celo vreme. Tako dođe zeka kod mede, koji je spavao zimski san.- Medo, diži se i penji na ono drvo !- Šta ? Daj izgubi se i pusti me da spavam !- Medo, diži se! ( I onda pripuca iz mitraljeza ...) RATATATATA!Medo se odmah digne i začas popne na drvo.- Medo, siđi dole !- Nemoj, zeko, evo popeo sam se a ti me sad pusti na miru.- RATATATATA !I medo odmah siđe.- Medo, poseri se !- Nemoj ! gde ću ja ovakav star sad i srati. Pusti me na miru.- RATATATATA !I kraj mede se odmah stvori omanja hrpica.- Medo, pojedi to !- Ne ! Sve samo to ne ! Nemoj me terati da jedem govno !- Ma, pojedi kad ti kažem ! RATATA-Klik-klik- Pusti, ja ću.
29
Zeka opet beži preko drine. Pitaju ga Srbi:- Šta je, opet štroje medvede?- Jok more, jure jednog zeca zbog ubistva. Prepoznaće ga po tome što ima tri jajeta.- Pa to mogu lako da provere.- To i rade: vade i broje.
30
Izgubio ZEC pamćenje pa otišo kod SOVE da mu ona kaže šta je. I tako pita je ko je, a SOVA će na to: - Imaš dugačke uši, kratak rep, nervozan si pa ti si 100% ZEC. - Joj hvala ti puno SOVO sada sam se svega setio. Posle toga dođe LISICA i ona nezna ko je, a SOVA će: - Aha ti imaš dugačak rep, crvena si pa ti si LISICA. - Hvala ti sestro. Dođe SLON opet bez pamćenja, a SOVA mu govori: - Aha ti si debeo, imas kratke noge, klempave uši, ti si sigurno KASANDRA.
31
Ulazi svinja na štakama u restoran i kaže: Ko je naručio svinjske kolenice mamicu mu...!
32
Mama koza ostavlja jariće u svojoj kući i kaže: " Mama sad ide u samoposlugu a vi ne otvarajte nikom vrata. A kad ja dođem lozinka je -sisaj sisu- a vi me onda pustite. Vuk to sluša ali nije čuo lozinku. Sutradan on priđe malo bliže kućici i kad je mama koza otišla on priđe kući i pokuca na vrata a jarići uglas: "Ko je?" A vuk:"Sisaj sisu!" "Sisaj ti kurac, imamo mi špijunku!"
33
Bile 3 kornjače i krenule u pustinju na izlet. Kad su stigle na sred pustinje sete se da nisu ponele vodu. I reše da izvlače slamku da vide ko će da ide za vodu. Naravno, jedna od njih izvuče najkraću slamku, ali i dalje neće da ide za vodu jer će one dve druge da joj pojedu hranu. Nekako je one nagovore i obećaju joj da neće da pojedu. I ona ode. Prođe jedna nedelja, kornjače čekaju... gladne. Prođu dve, tri, mesec dana, godina, i one odluče da ipak pojedu onu hranu da ne bi pomrle od gladi. Otvore ranac kad unutra ona treća kornjača kaže: "E sad tek neću da odem po vodu !"
34
Vozi crvenkapa šumom bicikli, kad odjednom - odpadne joj pedala, a ona će: Vuče, vuče, brzo popravljaj, propade bajka. Vuk dotrči, uzme švajs aparat i zavari pedalu. Vozi ona dalje, te otpade druga pedala, a ona će: Vuče,vuče, brzo popravljaj, propade bajka. Vuk ponovo uzme švajs aparat i zavari pedalu. Vozi ona dalje, te puče volan, a ona će: Vuče, vuče, brzo propade bajka. Vuk iznerviran dotrči i to zavari, zatim otrči prečicom do bake i pojede babu. Utom dolazi cvrenkapa:- Joj bako, što imaš velike ruke?- To je da te bolje zagrlim.- Joj, bako, što imaš velike crvene oči?- Kako ne bi bile kada sam VARIO celu NOĆ!
35
Sedi mačka na ogradi i puši vutru. Prolazi baba i ljuto kaže:- Pisss, maco!- Peace, baba!
36
Jednom uhvati vuk zeku u šumi i prebije ga ko vola u kupusu. Zeka sav pretučen krene kući jecajući od bola i naiđe na medu.- Šta je zeko, ko te dirao? - upita meda iznenađeno.- Ma vuk, šmrc, tukao me je bez razloga, šmrc, ne znam što.- Ma majku mu njegovu, sad ću da ga razbijem...- Stani medo, nemoj tako, nismo mi siledžije kao on. Moramo da nađemo razlog da ga bijemo ... hajmo da ga pitamo da li ima kapu, ako nema onda ćemo ga tući.- Važi.Kad su našli vuka, meda mu kaže:- Zdravo vuče.- Zdravo medo. Kako si? Hoćeš da popijemo nešto?- Ma neću vuče, nego, imaš li ti kapu?- Nnnnemam.- Pa što nemaš kapu, pizda ti materina ... - reče meda i propusti vuka kroz šake. Tukao on vuka, tukao, pa krenuo ka zeki koji se cerio sa strane.- Jel' dobro zeko ?Zeka zadovoljan klimnu glavom i krenuše kući. Ali sad zeka reče:- Ma medo, meni je mama rekla ko mene jednom ja njemu dvaput. Treba da ga opet bijemo da namirimo račun. Ali, glupo je da ga pitamo za kapu, sigurno je već nabavio. Nego, pitaj ga ti jel ima on cigara, znaš da on nikad nema.- A šta ako ima?- Pa pitaj ga da li ima Mallrboro. Sad toga nigde nema.- A šta ako slučajno ima?- Pa traži da ti pripali cigaru.- Pa ako ima cigare, valjda ima i šibice.- Ma ti mu traži da ti pripali upaljačem, i to zippovim. - reče konačno zeka.I krenu oni opet da traže vuka, ali vuk ih je čuo sakriven iza žbuna i brže bolje otrčao u samoposlugu da kupi sve što će da mu traže. Posle nekog vremena sretnu se oni u šumi.- De si vuče, imaš cigara ? - reče meda čim ga ugleda.- Evo medo, imam Moravu.- Ma šta će mi to, imaš li Mallrboro?- Imam, imam medo, evo čuvam još jednu, uzmi je ti.- A vatre vuče, imaš li vatre?- Imam. - odgovori vuk i izvadi poljske šibice.- Ma šta je to, imaš li upaljač?- Kako da ne medo. - reče vuk i izvadi zippo.Meda se primače, pripali cigaru, odbi dva dima pa pogleda vuka zamišljeno:- A gde ti je kapa, pizda ti materina...
37
Ide Crvenkapa šumom i nosi korpicu... Iznenada začuje iz grma zastrašujući, stenjući glas:- STOJ!- ...- Šta imaš u korpici?- Evo nosim bakici malo kolača u kolibi...- Šta imaš još?- Pa imam nešto voća za bak...- Šta imaš još?- Pa ima i mesa za ba...- A jel' imaš papira...?
38
Dođe Zeka u pekaru i pita:- Imate li burek sa šargarepom?- Nemamo.Dođe Zeka sutra i pita:- Imate li burek sa šargarepom?- Jesam ti juče rekao da nemamo!Naredni dan opet pita Zeka:- Imate li burek sa šargarepom?- Ala si ti Zeko dosadan, rekao sam ti da nemamo.Reši pekar da napravi burek za Zeku. Sledećeg dana pekar jedva čeka da dođe Zeka u pekaru i kad je konačno došao:- Imate li burek sa šargarepom?Pekar, sav srećan:- Imamo!Zeka:- A jel tako da je bljak!!?
39
Puši Zeka vutru a pored njega prolazi Dabar pa ga pita:- Jeli Zeko, dobra neka vutra, a?- Eeeee, DaaaBreee!
40
Žaba ide kod Vidovite Zorke, na proricanje sudbine:- Vidim... vidim da ćeš da upoznaš lepu mladu devojku, koja će želeti da sazna sve o tebi...- Super! Hoćemo li da se upoznamo na nekoj žurci, ili gde?- Ne... na času biologije.
Reklame

vicevi , vic , smeh , životinje , vrabac , golub , krava , konj , svinja
Na ovoj stranici možete naći najpopularnije viceve iz kategorije: ŽIVOTINJE. Posetite nas i unesite malo smeha u svoj život... 2.str.

чћшђж