Sorry, your browser does not support JavaScript!
Žao nam je, ali vaš internet pregledač ne podržava JavaScript!
Sajt POMORAVAC i njegovi podsajtovi za sada neće biti ažurirani...
Prijem linkova, a takođe i kontakt formular, neće raditi...
Izbor

Zanimljive vesti

Crna Gora raspisala tender za najdužu žičaru na svetu
Crna Gora raspisala tender za najdužu žičaru na svetu
Crna Gora je raspisala međunarodni tender za izgradnju žičare od Kotora preko Lovćena do Cetinja, koja bi s 14,7 kilometara bila najduža na svetu, prenosi portal CDM.
Gradonačelnik Cetinja Aleksandar Bogdanović rekao je da se ponude za predkvalifikaciju dostavljaju do 5. oktobra.„Nakon izbora koncesionara i izdavanja građevinske dozvole, gradnja žičare će, u zavisnosti od vremenskih uslova, trajati od 10 do 12 meseci“, rekao je Bogdanović.Ova žižara biće duga 14,7 kilometara, što je čini najdužom na svetu. Vožnja od Kotora do Cetinja trajaće 43 minuta. O žičari Kotor - Lovćen - Cetinje govori se već duže vreme.„Uverili smo se da postoji interes potencijalnih investitora, a posebno nas je ohrabrilo što su među njima kompanije koje su prepoznate kao najpouzdanije u oblasti gradnje žičara. Iz tog razloga, nadam se da će ovaj tender biti uspešno završen, čime bi valorizirali znatan deo potencijala, a pre svega napravili izuzetnu, a za region jedinstvenu turističku vezu nacionalnog parka Lovćen s primorjem“, rekao je Bogdanović.
Vest je preuzeta sa sajta: www.rts.rs
Admin:Žika ::: Avgust 2016
Reklame

vesti , novosti , sportske vesti , filmske vesti , internet , novine , zanimljivosti , događaji , kompjuteri , tehnika
Crna Gora je raspisala međunarodni tender za izgradnju žičare od Kotora preko Lovćena do Cetinja, koja bi s 14,7 kilometara bila najduža na svetu, pre ...

чћшђж