Sorry, your browser does not support JavaScript!
Žao nam je, ali vaš internet pregledač ne podržava JavaScript!
Sajt POMORAVAC i njegovi podsajtovi za sada neće biti ažurirani...
Prijem linkova, a takođe i kontakt formular, neće raditi...
Izbor

Zanimljive vesti

Otvoren Muzej voštanih figura u Jagodini
Otvoren Muzej voštanih figura u Jagodini
U Jagodini je 29.aprila otvoren Muzej voštanih figura, prvi u Srbiji, a šesti u Evropi, u kojem se nalazi 39 voštanih figura istorijskih, kulturnih i sportskih ličnosti Srbije.Muzej su otvorili predsednik opštine Jagodina Dragan Marković Palma i istoričar umetnosti iz Beograda Vladimir Tomčić. U tom muzeju su figure kneza Lazara, cara Dušana, Karađorđa, Josipa Broza Tita, Zorana Đinđića, Vojislava Koštunice, Filipa Višnjića i drugih, koje je gradu poklonio Tomčić. Marković je najavio da će u muzeju biti uskoro postavljene i figure estradne zvezde Svetlane Cece Ražnatović i pokojnog makedonskog pevača Tošeta Proeskog.
U muzeju će biti zaposleno deset novih radnika, a cena ulaznica je 150 dinara za odrasle i 100 dinara za decu , najavio je Marković.Muzej je smešten u turističko-izletničkom delu Jagodine, tik uz akva-park i zoo-vrt i treba da obogati turističku ponudu tog grada.Svečanom otvaranju je prisustvovao i direktor zoo-vrta Beograda Vuk Bojović, počasni građanin Jagodine, koga je Marković označio kao "krivca" što je Jagodina počela intenzivno da se razvija u pravcu kontinentalnog turizma.
Vest je preuzeta sa sajta: www.blic.co.yu
Admin:Žika ::: Maj 2008
Reklame

vesti , novosti , sportske vesti , filmske vesti , internet , novine , zanimljivosti , događaji , kompjuteri , tehnika
U Jagodini je 29.aprila otvoren Muzej voštanih figura, prvi u Srbiji, a šesti u Evropi, u kojem se nalazi 39 voštanih figura istorijskih, kulturnih i sp ...

чћшђж