Sorry, your browser does not support JavaScript!
Žao nam je, ali vaš internet pregledač ne podržava JavaScript!
Sajt POMORAVAC i njegovi podsajtovi za sada neće biti ažurirani...
Prijem linkova, a takođe i kontakt formular, neće raditi...
Izbor

Zanimljive vesti

Godinu dana na tropskom ostrvu za 220 dolara
Godinu dana na tropskom ostrvu za 220 dolara
Ako ste ikada sanjali o jednostavnom životu na nekom tropskom ostrvu, za samo 220 dolara to možete i realizovati. Reč je o nekoj vrsti tajmšer godišnjeg odmora preko veb stranice tribewanted.com, koja je vlasništvo dvojice britanskih preduzetnika.
Oni traže čak 5.000 ljudi koji bi se priključili "zajednici" koja će živeti na jednom pacifičkom ostrvu ukupne površine od 81 hektara. Za samo 220 do 660 dolara zainteresovani mogu da se pridruže "plemenu" na period od godinu dana ili tri godine, a mogu i da kupe pravo na posetu ostrvu Vorovoro na Fidžiju tokom jedne ili tri sedmice. Trogodišnji projekat dvojice preduzetnika biće sniman i sve će se prikazivati kao dokumentarac, a sedmično će se putem Interneta imati uvid u život članova "plemena". Organizatori sve zainteresovane upozoravaju na osnovno pravilo: "Ovo nije rialiti šou, već stvarni život. Za razliku od rialitija, ovde nije reč o igri. Nema pobednika i nema glasanja", rekao je jedan od organizatora Ben Ken.
Vest je preuzeta sa sajta: www.bktv.com
Admin:Žika ::: jul 2006
Reklame

vesti , novosti , sportske vesti , filmske vesti , internet , novine , zanimljivosti , događaji , kompjuteri , tehnika
Ako ste ikada sanjali o jednostavnom životu na nekom tropskom ostrvu, za samo 220 dolara to možete i realizovati. Reč je o nekoj vrsti tajmšer godišnj ...

чћшђж