Sorry, your browser does not support JavaScript!
Žao nam je, ali vaš internet pregledač ne podržava JavaScript!
Sajt POMORAVAC i njegovi podsajtovi za sada neće biti ažurirani...
Prijem linkova, a takođe i kontakt formular, neće raditi...
Izbor

Zanimljive vesti

Bekstvo iz zatvora na lavlji način
Bekstvo iz zatvora na lavlji način
Silvester, južnoafrički lav, po drugi put je uspeo da pobegne iz svog rezervata u Johanezburgu i trenutno je i dalje u bekstvu.
Reč je o drugom slučaju u kom Silvester uspeva da se dokopa slobode, s obzirom na to da je i prošle godine pobegao na tri nedelje. Južnoafrički nacionalni park naglasio je da Silvester luta po gotovo nenaseljenoj planinskoj regiji.„Velika mačka se najverovatnije provukla ispod elektične ograde nakon što je obilna kiša smekšala zemlju“, otkrila je za Rojters Fajruš Ludik, portparolka Nacionalnog parka.„Ujutru smo shvatili da ga nema. Trenutno čekamo helikopter da počnemo i potragu iz vazduha“, rekla je Ludikova.Verovatnoća da se susretne sa nekim čovekom je mala, ali je Fajruš istakla da mu ne treba prilaziti.„To je isti lav koji je pobegao prošle godine. Mislim da treba da mu promenimo ime u Hudini“, dodala je portparolka.Prošlog juna, Silvester je lutao 300 kilometara pre nego što su ga rendžeri parka našli kako drema u žbunju.
Vest je preuzeta sa sajta: www.rts.rs
Admin:Žika ::: April 2016
Reklame

vesti , novosti , sportske vesti , filmske vesti , internet , novine , zanimljivosti , događaji , kompjuteri , tehnika
Silvester, južnoafrički lav, po drugi put je uspeo da pobegne iz svog rezervata u Johanezburgu i trenutno je i dalje u bekstvu. ...

чћшђж