Sorry, your browser does not support JavaScript!
Žao nam je, ali vaš internet pregledač ne podržava JavaScript!
Sajt POMORAVAC i njegovi podsajtovi za sada neće biti ažurirani...
Prijem linkova, a takođe i kontakt formular, neće raditi...
Izbor

Zanimljive vesti

Zaboravili da stave lift u neboder?!
Zaboravili da stave lift u neboder?!
Kao simbol budućnosti i izlaska Španije iz recesije, u letovalištu Benidorm izgrađeni su tornjevi „In tempo“. Ipak, građevinari su se malo zbunili i zaboravili da stave lift koji ide do poslednjeg, 47. sprata!
Novo obeležje španskog letovališta Benidorm su tornjevi In tempo. Kako i ne bi bili kada su sa 47 spratova, najviša stambena zgrada u Evropi. Tek nekoliko meseci od završetka radova, inženjeri su naišli na problem. Zaboravili su da ugrade lift koji ide do vrha... Objekat je prvo bio osmišljen da ima 20 spratova, ali je kasnije odlučeno da se doda još 27 spratova. Španski list El pais navodi da je sada prekasno ispraviti grešku, jer u zgradi sa 269 stanova jednostavno nema mesta. Inače, svi rokovi za gradnju su probijeni, a prvobitno je bilo planirano da objekat bude završen pre četiri godine. Da problemi budu veći, arhitekte su se povukle pre nekoliko sedmica, a radnici ne dobijaju plate mesecima. Finansiranje projekta preuzela je banka „Sareb“, jedna od mnogobrojnih španskih problematičnih banaka. Završetak radova planiran je za decembar, a tek 35 odsto stanova je prodato.
Vest je preuzeta sa sajta: www.rts.rs
Admin:Žika ::: Septembar 2013
Reklame

vesti , novosti , sportske vesti , filmske vesti , internet , novine , zanimljivosti , događaji , kompjuteri , tehnika
Kao simbol budućnosti i izlaska Španije iz recesije, u letovalištu Benidorm izgrađeni su tornjevi „In tempo“. Ipak, građevinari su se malo zbunili ...

чћшђж