Sorry, your browser does not support JavaScript!
Žao nam je, ali vaš internet pregledač ne podržava JavaScript!
Sajt POMORAVAC i njegovi podsajtovi za sada neće biti ažurirani...
Prijem linkova, a takođe i kontakt formular, neće raditi...
Izbor

Zanimljive vesti

Duže noge od čoveka
Duže noge od čoveka
Ginisova knjiga rekorda predstavila je juče u Londonu svoje izdanje za 2009. godinu i pritom upoznala svoja dva rekordera - ženu sa najdužim nogama i najnižeg čoveka na svetu.Trafalgar Skver obično služi kao pozornica za mimičare, žonglere i druge umetnike, ali je povod za jučerašnje okupljanje izuzetno radoznale mase bio potpuno drugačiji - najniži čovek na svetu koji može da hoda upoznao je ženu sa najdužim nogama.
Hi Pingping iz Mongolije, star 20 godina, rođen je sa retkim tipom zakržljalosti rasta i visok je samo 76 centimetara. Inače se bavi ugostiteljstvom.Svetlana Pankratova (36), Ruskinja koja živi u Španiji, ima noge čija je dužina 132 centimetra i gornji deo tela "skoro" proporcionalan, što joj daje pomalo "žirafast" izgled.Oni su se sreli u Londonu povodom predstavljanja novog izdanja Ginisove knjige rekorda za 2009. godinu.Pankratova, obučena u plavu mini-haljinu i na ne tako visokim štiklama, kaže da voli svoje noge iako znaju da joj iskomplikuju život, naročito prilikom kupovine pantalona. Još se nada da će joj rekordna dužina nogu pomoći da se više ne bavi nekretninama.Pola veka Ginisove knjigePingping je njene noge nazvao "veoma lepim".Međutim, sa nešto više od 193 centimetra visine, Svetlana naravno nije najviša žena na svetu. Taj rekord je, prema podacima iz knjige, držala nedavno preminula Sendi Alen iz Šelbivila u Indijani, sa 231 cm.
Vest je preuzeta sa sajta: www.rts.rs
Admin:Žika ::: Septembar 2008
Reklame

vesti , novosti , sportske vesti , filmske vesti , internet , novine , zanimljivosti , događaji , kompjuteri , tehnika
Ginisova knjiga rekorda predstavila je juče u Londonu svoje izdanje za 2009. godinu i pritom upoznala svoja dva rekordera - ženu sa najdužim nogama i na ...

чћшђж