Sorry, your browser does not support JavaScript!
Žao nam je, ali vaš internet pregledač ne podržava JavaScript!
Sajt POMORAVAC i njegovi podsajtovi za sada neće biti ažurirani...
Prijem linkova, a takođe i kontakt formular, neće raditi...
Izbor

Zanimljive vesti

„Stakleni most“ na 1.400 metara nadmorske visine
„Stakleni most“ na 1.400 metara nadmorske visine
Nedavno otvoren most sa dnom od stakla „Nebeska avenija“, na planini Tjanmen na jugu Kine, izgrađen je oko litice i poziva znatiželjne posetioce da dožive osećaj hoda po vazduhu na visini od 1.400 metara.
Izgrađen u sklopu Nacionalnog parka, most je napravljen od izdržljivog stakla koje posetiocima pruža utisak da hodaju po vazduhu. Dužina mosta je 100 metara, a širina metar i po.Većina turista koja je prošetala neobičnim mostom pokušala je da uživa u pogledu na planinske predele, bojažljivo izbegavajući da stanu na staklo, držeći se čvršćih delova mosta i litice.Ipak, bilo je i hrabrijih, koji su pozirali u ležećem i sedećem položaju. Reč je o trećem staklenom objektu tog tipa u sklopu Nacionalnog parka.Kada je otvoren prvi najduži most od stakla na svetu, Kinezi su pozvali građane da gledaju demonstraciju pokušaja lomljenja stakla prelaskom automobila.
Vest je preuzeta sa sajta: www.rts.rs
Admin:Žika ::: Avgust 2016
Reklame

vesti , novosti , sportske vesti , filmske vesti , internet , novine , zanimljivosti , događaji , kompjuteri , tehnika
Nedavno otvoren most sa dnom od stakla „Nebeska avenija“, na planini Tjanmen na jugu Kine, izgrađen je oko litice i poziva znatiželjne posetioce da d ...

чћшђж