Sorry, your browser does not support JavaScript!
Žao nam je, ali vaš internet pregledač ne podržava JavaScript!
Sajt POMORAVAC i njegovi podsajtovi za sada neće biti ažurirani...
Prijem linkova, a takođe i kontakt formular, neće raditi...
Izbor

Zanimljive vesti

Grci oduševljeni Jelenom Tomašević
Grci oduševljeni Jelenom Tomašević
Evropsku promotivnu turneju Jelena Tomašević završila je pre tri dana u Atini pres konferencijom u Ambasadi Srbije. Interesovanje grčkih medija za srpsku predstavnicu na „Evroviziji“ bilo je ogromno. Osim Jelene, javnosti su se obratili i Željko Joksimović, kompozitor pesme „Oro“ i ovogodišnji domaćin „Evrosonga“, kao i Katerina Nicopulo, tekstopisac pesme „Ela agapi“, grčke verzije numere „Oro“, koja je i članica atinske grupe „Anemos“ („Vetar“).
Gosti iz Srbije izazvali su veliku pažnju grčkih medija koji nisu krili svoju naklonost ka Jeleni Tomašević, nazvavši je srpskim blagom. Oduševljeno su komentarisali njen glas i harizmu i gromoglasnim aplauzom pozdravili su njeno izvođenje pesme „Oro“ na grčkom. Željko Joksimović ju je pratio na klaviru, a zajedno sa Jelenom zapevala je i Katerina.- Bila mi je velika čast što sam prethodna dva dana provela sa Jelenom. Ona je divna devojka i ima božanstven glas. Želim joj svu sreću na „Evrosongu“ - ispričala je Katerina Nicopulo dodavši da je ponosna što je deo tima koji radi sa Jelenom. Njih dve su najavile i duet koji će snimiti do kraja godine.Naša predstavnica na „Evrosongu“ srdačno se zahvalila ambasadorki Ljiljani Bačević i atašeu za kulturu Vesni Radičević, kao osoblju Ambasade Srbije, i organizatoru njene promo turneje Dimitrisu Meidanisu sa Grčkog nacionalnog radija (ERA).Ideja da se „Oro“ prepeva na grčki pokazala se kao odlična, jer je pesma veoma slušana na njihovim radio stanicama. Prema informacijama koje daju grčki mediji, dve najslušanije ovogodišnje evrovizijske numere u Grčkoj su španska i srpska pesma.Predstavnica Grčke Kalomira, prilikom nedavne posete Beogradu, nahvalila je Jeleninu pesmu, a članovi grčke delegacije koji su bili sa njom kazali su da je za Grčku velika čast što je „Oro“ snimila i na njihovom jeziku.Sudeći po natpisima u štampi, kao i po broju datih intervjua najgledanijim grčkim televizijama, Jelena Tomašević je u Grčku ušla na velika vrata. Tome je doprinela i činjenica da je kompozitor njene pesme Željko Joksimović, muzičar koji uživa poštovanje kod grčkih kolega i medija još od pesme „Lane moje“.Tokom dvodnevnog boravka u Grčkoj, Jelena Tomašević se srela i sa predstavnicima OGAE Grčke, koji su u njenu čast organizovali veliku žurku u jednom od najpoznatijih atinskih klubova. Uprkos brojnim obavezama, Jelena je sa svojim grčkim domaćinima uživala u lepotama Atine, a u Beograd se vratila prezadovoljna.
Vest je preuzeta sa sajta: www.blic.co.yu
Admin:Žika ::: Maj 2008
Reklame

vesti , novosti , sportske vesti , filmske vesti , internet , novine , zanimljivosti , događaji , kompjuteri , tehnika
Evropsku promotivnu turneju Jelena Tomašević završila je pre tri dana u Atini pres konferencijom u Ambasadi Srbije. Interesovanje grčkih medija za srps ...

чћшђж