Sorry, your browser does not support JavaScript!
Žao nam je, ali vaš internet pregledač ne podržava JavaScript!
Sajt POMORAVAC i njegovi podsajtovi za sada neće biti ažurirani...
Prijem linkova, a takođe i kontakt formular, neće raditi...
Izbor

Zanimljive vesti

Nesvesno se spasao smrti!
Nesvesno se spasao smrti!
Seljak iz Zimbabvea preživeo je napad lavice jer je (bukvalno) nesvesno učinio upravo ono što neke životinje čine da bi preživele napad grabljivica – prave se mrtve.
Mediji u Zimbabveu objavili su da se jedan tamošnji seljak toliko prestravio od napada lava, da se onesvestio i – prošao samo s manjim povredama.Lavica je seljaka Džoela Ngvenju zaskočila u blizini rezervata „Hvange" i oborila. „Pogledala me je pravo u oči, i počela da reži", poslednje je čega se Ngvenja seća, pre no što se onesvestio od straha.Kada je posle nekog vremena došao sebi na ledini, video je da je sam, jer ga je lavica „ostavila da leži, i produžila dalje" – rekao je novinarima u bolnici gde je bio zbog lakših povreda ruku i grudi.Kaže i da je lavica bila sa mladuncem, što može objasniti napad. Veruje se da je lavica vrebala seljakovu stoku, a pravo je čudo što ga nije teže povredila, pišu mediji.
Vest je preuzeta sa sajta: rts.rs
Admin:Žika ::: Jul 2012
Reklame

vesti , novosti , sportske vesti , filmske vesti , internet , novine , zanimljivosti , događaji , kompjuteri , tehnika
Seljak iz Zimbabvea preživeo je napad lavice jer je (bukvalno) nesvesno učinio upravo ono što neke životinje čine da bi preživele napad grabljivica ...

чћшђж