Sorry, your browser does not support JavaScript!
Žao nam je, ali vaš internet pregledač ne podržava JavaScript!
Sajt POMORAVAC i njegovi podsajtovi za sada neće biti ažurirani...
Prijem linkova, a takođe i kontakt formular, neće raditi...

Jagodina

Vesti

U izletištu „Potok“ puštena u rad fontana duga 122 metra
Predstojeći praznik 1.maj i novu turističku sezonu Jagodina dočekuje sa atraktivnim sadržajima u izletištu Potok-Đurđevo brdo. Reč je o ukupno četiri nove fontane- jednoj velikoj promera pet metara sa grbom grada i o fontani “kanalu” dužine 122 metara, koji se prostire duž čitavog šetališta ovog popularnog izletišta.
“Svake godine uradimo nešto novo u našem turističkom kompleksu, i ove godine očekujemo preko 500 000 turista u Jagodini, jer imamo nove sadržaje, poput ove fontane i Vivo šoping parka, pored već poznatih, Akva parka, Muzeja voštanih figura i Zoo vrta“, rekao je predsednik Skupštine grada Jagodina, Dragan Marković Palma prilikom puštanja fontane u rad. “Posebno je važno to što je izvođač radova bilo naše Javno komunalno preduzeće „Standard “ i da sam pre 20 dana znao kakve stručne i sposobne radnike imamo, konkurisali bi kao izvođači radova da gradimo “Beograd na vodi” , jer takav projekat moraju da grade oni koji imaju dosta iskustva i koji su puno objekata napravili u Srbiji, a siguran sam da se radnici Javnog komunalnog preduzeća “Standard” iz Jagodine ne bi obrukali. I nije tačno da državna i javna preduzeća nemaju dobre i stručne radnike. Bitno je samo da im se obezbedi posao i da imaju zagarantovanu platu, kao što imaju svi zaposleni u Jagodini, a posebno radnici JKP “ Standard “ . Sve što je bilo potrebno za ovaj projekat, kupili smo direktno od proizvođača i zato nas je sve malo koštalo“ rekao je Marković i dodao da će od sada sve građevinske radove u gradu raditi samo majstori “Standarda”. Uređenje izletišta “Potok” obuhvata izgradnju ukupno četiri fontane kao i uređenje prostora za najmlađe gde je postavljena veštačka trava sa pratećom parkovskom opremom.Rekonstruisana je i Letnja pozornica kapaciteta 1200 gledalaca koja u letnjim mesecima ugosti brojne umetnike, a sve predstave za građane su besplatne.
Vest je preuzeta sa sajta: www.jagodina.rs
Admin:Žika ::: Maj 2015
Zvanična prezentacija Jagodine
www.jagodina.rs
Reklame

serbia , srbija , Jagodina , Grad Jagodina , Svetozarevo , vesti , informacije , akva park , zoo vrt , novosti
Predstojeći praznik 1.maj i novu turističku sezonu Jagodina dočekuje sa atraktivnim sadržajima u izletištu Potok-Đurđevo brdo. Reč je o ukupno čet ...

чћшђж