Sorry, your browser does not support JavaScript!
Žao nam je, ali vaš internet pregledač ne podržava JavaScript!

Jagodina

Vesti

Decenija rada jagodinskog Akva parka
Decenija rada jagodinskog Akva parka
Manifestacijom „Otvoreni dani“ koja je 11. i 12.juna održana u Jagodini, jagodinski Akva park zvanično je obeležio i deceniju svoga rada, a rezultati koje je ostvario više su nego impresivni i svode se na brojku od gotovo tri miliona turista iz zmelje i inostranstva koji su ga posetili.
„Ono čemu težimo i u čemu smo uspeli je da napravimo jedan narodni Akva park koji je jedan od najlepših, ali i najjeftinijih evropskih vodenih atrakcija. Cena karte se nije menjala poslednjih 6 godina i ostaje 500 dinara za odrasle i 300 dinara za decu do 12 godina starosti, dok Jagodinci imaju i mogućnost kupovine mesečne karte koja košta 1000 dinara za decu do 12 godina i 2000 za odrasle“, kaže direktor JASSE, Zoran Gligorijević.Pored Akva parka, veliki broj turista posetio je tokom manifestacije „Otvoreni dan“ i ZOO vrt, Muzej voštanih figura i izletište Potok sa veštačkim vodopadom i sistemom fontana dužine 122 metra.
Vest je preuzeta sa sajta: www.jagodina.rs
Admin:Žika ::: Jun 2016
Zvanična prezentacija Jagodine
www.jagodina.rs
Reklame

serbia , srbija , Jagodina , Grad Jagodina , Svetozarevo , vesti , informacije , akva park , zoo vrt , novosti
Manifestacijom „Otvoreni dani“ koja je 11. i 12.juna održana u Jagodini, jagodinski Akva park zvanično je obeležio i deceniju svoga rada, a rezultat ...

чћшђж