Sorry, your browser does not support JavaScript!
Žao nam je, ali vaš internet pregledač ne podržava JavaScript!
Sajt POMORAVAC i njegovi podsajtovi za sada neće biti ažurirani...
Prijem linkova, a takođe i kontakt formular, neće raditi...

Jagodina

Vesti

Decenija rada jagodinskog Akva parka
Decenija rada jagodinskog Akva parka
Manifestacijom „Otvoreni dani“ koja je 11. i 12.juna održana u Jagodini, jagodinski Akva park zvanično je obeležio i deceniju svoga rada, a rezultati koje je ostvario više su nego impresivni i svode se na brojku od gotovo tri miliona turista iz zmelje i inostranstva koji su ga posetili.
„Ono čemu težimo i u čemu smo uspeli je da napravimo jedan narodni Akva park koji je jedan od najlepših, ali i najjeftinijih evropskih vodenih atrakcija. Cena karte se nije menjala poslednjih 6 godina i ostaje 500 dinara za odrasle i 300 dinara za decu do 12 godina starosti, dok Jagodinci imaju i mogućnost kupovine mesečne karte koja košta 1000 dinara za decu do 12 godina i 2000 za odrasle“, kaže direktor JASSE, Zoran Gligorijević.Pored Akva parka, veliki broj turista posetio je tokom manifestacije „Otvoreni dan“ i ZOO vrt, Muzej voštanih figura i izletište Potok sa veštačkim vodopadom i sistemom fontana dužine 122 metra.
Vest je preuzeta sa sajta: www.jagodina.rs
Admin:Žika ::: Jun 2016
Zvanična prezentacija Jagodine
www.jagodina.rs
Reklame

serbia , srbija , Jagodina , Grad Jagodina , Svetozarevo , vesti , informacije , akva park , zoo vrt , novosti
Manifestacijom „Otvoreni dani“ koja je 11. i 12.juna održana u Jagodini, jagodinski Akva park zvanično je obeležio i deceniju svoga rada, a rezultat ...

чћшђж