Sorry, your browser does not support JavaScript!
Žao nam je, ali vaš internet pregledač ne podržava JavaScript!

Jagodina

Vesti

Jagodinski zoološki vrt dobio nove stanovnike
Jagodinski zoološki vrt dobio nove stanovnike
Jagodinski zoološki vrt je u desetoj godini svoga postojanja, postao bogatiji za tri stanovnika. Poznati par, Saj i Nataša, benglaski tigrovi, dobili su prinove i to čak tri mladunčeta, koji su već postali glavna atrakcija. Ovo je deveto leglo tigrova u jagodinskom zoološkom vrtu.
Jagodinski zoološki vrt ima veliki broj životinja u sklopu svog kompleksa i kao takav ostvario je saradnju sa ostalim zoološkim vrtovima, kako u Srbiji, tako i u Evropi. S obzirom da raspolaže sa velikim brojem životinja, uvek postoji mogućnost razmene, kao i ostvarivanje nove saradnje.Podsetili bi da je jagodinski zoološki vrt otvoren u proleće 2006. godine i do sada ima 80 vrsta i 600 primeraka životinja, među kojima su najaktuelniji tigrovi, žirafe Jovanča i Ema, majmun Žika i kenguri, koji su među poslednjima upotpunili, ovaj najinteresatniji kompleks, koji se nalazi u neposrednoj blizini akva parka, muzeja voštanih figura i gradskog stadiona.
Vest je preuzeta sa sajta: www.jagodina.rs
Admin:Žika ::: Jul 2016
Zvanična prezentacija Jagodine
www.jagodina.rs
Reklame

serbia , srbija , Jagodina , Grad Jagodina , Svetozarevo , vesti , informacije , akva park , zoo vrt , novosti
Jagodinski zoološki vrt je u desetoj godini svoga postojanja, postao bogatiji za tri stanovnika. Poznati par, Saj i Nataša, benglaski tigrovi, dobili su ...

чћшђж