Politika privatnosti

www.pomoravac.info

Ovaj dokument opisuje vrstu podataka koje mi prikupljamo kada koristite www.pomoravac.info servise, kao i neke korake koje mi preduzimamo da bi zaštitili te iste podatke. Nadamo se da će vam ovaj dokument pomoći pri odluci koje podatke želite da podelite sa nama.

Lični podaci i ostali podaci koje mi prikupljamo

* www.pomoravac.info prikuplja lične podatke kada se registrujete na www.pomoravac.info servise ili na drugi način nam dobrovoljno dostavite takve podatke. Mi možemo kombinovati lične podatke prikupljene od vas sa podacima od ostalih www.pomoravac.info servisa ili od podataka trećih lica da bi vam omogućili bolje korisničko okruženje, uključujući biranje sadržaja prema vašim potrebama.
* www.pomoravac.info koristi kolačiće (cookies) i ostale tehnologije da bi poboljšali korisničko okruženje i naučili kako vi koristite www.pomoravac.info servise, a sve u cilju poboljšanja kvaliteta naših servisa.
* www.pomoravac.info serveri automatski upisuju podatke kada posetite naš sajt ili koristite naše servise, uključijući URL, IP adresu, tip browser-a,jezik browser-a i datum i vreme vaše posete.

Korišćenje podataka koje smo mi prikupili

* Mi možemo koristiti vaše podatke da bi vam omogućili servise koje zahtevate, uključujući servise prilagođene vašim potrebama, ali i da bi omogućili prikazivanje reklama.
* Mi možemo koristiti vaše podatke u cilju istraživanja i analiziranja, a sve to da bi unapredili www.pomoravac.info tehnologije i servise.
* Mi možemo deliti prikupljene podatke koji nisu lični sa trećim licima.
* Kada nam asistiraju treća lica u prikupljanju podataka, mi zahtevamo od njih da se slože sa našom politikom privatnosti.
* Mi možemo deliti podatke sa trećim licima u ograničenim uslovima.
* www.pomoravac.info čuva lične podatke na sopstvenim serverima koji se nalaze u United States of America i u ostalim zemljama. U nekim slučajevima, mi čuvamo lične podatke na serverima koji se nalaze van vaše zemlje.

Vaš izbor

* Mi vam nudimo izbor kada od vas zahtevamo lične podatke, kada god to mogućnosti dozvoljavaju.
* Vi možete odlučiti da nam ne dajete vaše lične podatke i/ili odbijete kolačiće (cookies) u vašem browser-u, ali tada neke mogućnosti ili servisi možda neće funkcionisati pravilno.
* Mi vam omogućavamo da pristupite vašim ličnim podacima posle zahteva za to i omogućavamo vam da ispravite podatke ako za to imate potrebe, a imate i mogućnost da obrišete podatke.

Dodatne informacije

Ako imate dodatna pitanja, kontaktirajte nas.