Sorry, your browser does not support JavaScript!
Žao nam je, ali vaš internet pregledač ne podržava JavaScript!
Sajt POMORAVAC i njegovi podsajtovi za sada neće biti ažurirani...
Prijem linkova, a takođe i kontakt formular, neće raditi...
Izbor

Zanimljive vesti

Svadba za maštanje: 800 sudbonosnih DA
Svadba za maštanje: 800 sudbonosnih DA
"Svadba za maštanje" odigrala se u nedelju u Beogradu, deveti put: 400 sad već bračnih parova u Starom dvoru i opštini Savski Venac izgovorilo je sudbonosno "da"!Romantična gradska manifestacija, koja propagira bračnu zajednicu kao jednu od najviših društvenih vrednosti, zbog svoje autentičnosti od ove godine je uvrštena i u turističku ponudu Beograda.
Prvo kolektivno venčanje održano je za vreme NATO bombardovanja, u maju 1999. godine, kada se venčalo 20 parova.Tokom devet godina održavanja manifestacije, više od hiljadu bračnih parova reklo je "da" ispred Starog dvora. Osim parova iz Srbije, venčali su se i parovi iz Republike Srpske, Makedonije, Crne Gore, Kanade, SAD, Austrije, Nemačke, Švedske, Danske, kao i jedna Kineskinja.Organizator i realizator kolektivnog venčanja od samog početka je novinar Tivi Melčev, koji je i scenarista i režiser manifestacije.Od ove godine "Svadbu za maštanje" organizovali su Udruženje novinara Srbije, Radiotelevizija Srbije i opština Savski Venac, pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda.Učesnicima "Svadbe za maštanje" obezbeđeno je potpuno besplatno venčanje. Mladama su na raspolaganju besplatne venčanice, kao i video zapisi sa venčanja i fotografije. Za one koji nisu iz Beograda, obezbeđeni su prenoćište, hrana i piće.Želimo im sve najlepše!
Vest je preuzeta sa sajta: www.mtsmondo.com
Admin:Žika ::: Maj 2008
Reklame

vesti , novosti , sportske vesti , filmske vesti , internet , novine , zanimljivosti , događaji , kompjuteri , tehnika
'Svadba za maštanje' odigrala se u nedelju u Beogradu, deveti put: 400 sad već bračnih parova u Starom dvoru i opštini Savski Venac izgovorilo je sudbo ...

чћшђж