Sorry, your browser does not support JavaScript!
Žao nam je, ali vaš internet pregledač ne podržava JavaScript!
Sajt POMORAVAC i njegovi podsajtovi za sada neće biti ažurirani...
Prijem linkova, a takođe i kontakt formular, neće raditi...
Izbor

Zanimljive vesti

Novi mobilni operater u Srbiji zvaće se Vip
Novi mobilni operater u Srbiji zvaće se Vip
Kompanija Mobilkom Austrija grupa najavila je u sredu da će se novi operater u Srbiji zvati "Vip", a promotivna prodaja pripejd brojeva počeće u ponedeljak, 11. juna.
Predsednik upravnog odbora novoosnovane kompanije "Vip Mobile" iz Srbije, Aleksandar Šperl izjavio je na konferenciji za novinare da će operater početi da radi u toku juna, kada će biti objavljene i tarife, a koristiće pozivne brojeve 060 i 061. "Vip je za prvih 50.000 korisnika omogućio da po ceni od 100 dinara dobiju pripejd broj i 1.000 dinara kredita", kazao je Šperl. Kako je naveo, korisnici će kupovinom pripejd broja automatski učestvovati u nagradnoj igri, u kojoj mogu da osvoje 1.000 mobilnih telefona marke "nokia" i "samsung". Prema njegovim rečima, Vip-ove vlastite bazne stanice postavljene su i spremne za prijem signala, a zajedno sa nacionalnim romingom preko Telekoma Srbije, Vip će imati punu pokrivenost na području cele teritorije.
Vest je preuzeta sa sajta: www.nadlanu.com
Admin:Žika ::: Jun 2007
Reklame

vesti , novosti , sportske vesti , filmske vesti , internet , novine , zanimljivosti , događaji , kompjuteri , tehnika
Kompanija Mobilkom Austrija grupa najavila je u sredu da će se novi operater u Srbiji zvati 'Vip', a promotivna prodaja pripejd brojeva počeće u ponedel ...

чћшђж