Sorry, your browser does not support JavaScript!
Žao nam je, ali vaš internet pregledač ne podržava JavaScript!
Sajt POMORAVAC i njegovi podsajtovi za sada neće biti ažurirani...
Prijem linkova, a takođe i kontakt formular, neće raditi...
Izbor

Zanimljive vesti

Venčali se Nikol Kidman i Kit Urban
Venčali se Nikol Kidman i Kit Urban
Poznata holivudska glumica Nikol Kidman udala se za svog zemljaka Australijanca Kita Urbana u crkvi u Sidneju, u prisustvu bliskih rođaka i odabranih kolega, takođe vrhunskih svetskih zvezda. Medijima nije bilo dozvoljeno da prisustvuju ceremoniji, ali se veliki broj ljudi okupio da pozdravi par. Mnogi znatiželjnici penjali su se na drveće u blizini crkve, kako bi videli bar deo ceremonije.
Kidmanova, u venčanici sa velom, buketom i sa bisernim minđušama, stigla je do crkve u limuzini, u pratnju svog oca Entonija i helikoptera sa novinarima, koji su nadletali limuzinu. Mladina usvojena kćerka iz braka sa Tomom Kruzom Izabela [13] je prisustvovala ceremoniji, a pretpostavlja se da je prisutan bio i njen usvojeni sin Konor [11]. Ceremonija venčanja bila je potpuno drugačija od njenog venčanja s Kruzom, koje je održano u privatnosti, prema pravilima Sajentološke crkve čiji je član poznati glumac. Posle ceremonije, dobitnica Oskara i njen suprug, poznati kantri muzičar i dobitnik Gremija, odvezli su se limuzinom, koja je u jednom trenutku morala da uspori zbog mnogobrojnih obožavalaca. Urban je rođen na Novom Zelandu, a odrastao je u Australiji, kao i Nikol Kidman, koja je rođena na Havajima. Mediji se preneli i da je par pre venčanja potpisao predbračni ugovor, po kome Kidmanova može da raskine brak ako se Urban, ponovo vrati drogama i alkoholu, od čega je bio zavisnik.
Vest je preuzeta sa sajta: www.rts.co.yu
Admin:Žika ::: jul 2006
Reklame

vesti , novosti , sportske vesti , filmske vesti , internet , novine , zanimljivosti , događaji , kompjuteri , tehnika
Poznata holivudska glumica Nikol Kidman udala se za svog zemljaka Australijanca Kita Urbana u crkvi u Sidneju, u prisustvu bliskih rođaka i odabranih kole ...

чћшђж