Sorry, your browser does not support JavaScript!
Žao nam je, ali vaš internet pregledač ne podržava JavaScript!
Izbor

Zanimljive vesti

„Koka-kola“ sa Marsa „napala“ Argentinu!
„Koka-kola“ sa Marsa „napala“ Argentinu!
Deluje čudno i neprimamljivo, gotovo odbojno, ali za svako novo čudo je potrebno bar „tri dana navikavanja“, zar ne? To će verovatno važiti i za „lajf“, novi proizvod američkog giganta „Koka-kole“, nedavno lansiran u Argentini. Kada će stići u druge zemlje nije poznato.
Od 1887. godine „Koka-kola“ koristi prepoznatljivo zakrivljeni oblik pakovanja za svoje osvežavajuće piće. A od 1920-tih je njen čuveni logo na crvenoj pozadini. Međutim, to se iz korena menja, barem u Argentini. Američki gigant je tamo lansirao novi proizvod sa upadljivo zelenom etiketom! Zove se „lajf“ i razlikuje od ostalih članova „Koka-kola“ porodice po tome što je zaslađena šećerom i biljnim zaslađivačem bez kalorija – stevijom (biljka koja raste u Paragvaju). I ne samo to. Pakuje se u bocama čije je idejno rešenje osvojilo nagradu – "Plantbottle" koja se sastoji od 30 odsto biljnih materijala i potpuno je razgradiva. Novo piće ima 108 kalorija u boci od 600 mililitara, što je između klasične „koka-kole“ sa 250 kalorija i dijetalne koja ih nema uopšte. „Ovo je prvo naše osvežavajuće piće koje je prirodno zaslađeno šećerom i stevijom, što će naš portfolio proširiti još jednim odličnim ukusom sa malo kalorija“, navodi se u saopštenju na argentinskom sajtu kompanije. Inače, najveća svetski proizvođač osvežavajućih pića koristi steviju u 45 svojih različitih proizvoda, poput „vitaminvotera zero“ i „fante selekt“, ali je nikada nije stavljao u svoj glavni i najjači proizvod. Nije objavljeno kada će „zelena koca“ biti predstavljena i u drugim zemljama.
Vest je preuzeta sa sajta: www.rts.rs
Admin:Žika ::: Avgust 2013
Reklame

vesti , novosti , sportske vesti , filmske vesti , internet , novine , zanimljivosti , događaji , kompjuteri , tehnika
Deluje čudno i neprimamljivo, gotovo odbojno, ali za svako novo čudo je potrebno bar „tri dana navikavanja“, zar ne? To će verovatno važiti i za ...

чћшђж