Sorry, your browser does not support JavaScript!
Žao nam je, ali vaš internet pregledač ne podržava JavaScript!
Sajt POMORAVAC i njegovi podsajtovi za sada neće biti ažurirani...
Prijem linkova, a takođe i kontakt formular, neće raditi...
Izbor

Zanimljive vesti

Postavljen kamen temeljac za novi most u Jagodini
Postavljen kamen temeljac za novi most u Jagodini
U Jagodini je u prisustvu ministra za infrastrukturu i gradonačelnika Jagodine Dragana Markovića Palme i predsednika Skupštine Grada Beograda Aleksandra Antića postavljen kamen temeljac za novi most u širem centru grada, kod „Navipa“, koji će biti izgrađen za 60 dana.
Radi se o mostu dužine 40 metara, a širine 10 metara sa kolovozom od 6 metara i trotoarima sa leve i desne strane, koji će biti dvosmeran za automobile. Postavljanju kamena temeljca prisustvovali su ministar za infrastrukturu u Vladi Srbije Milutin Mrkonjić, i gradonačelnik Jagodine Dragana Markovića Palme i predsednik Skupštine Grada Beograda Aleksandar Antić, kao i predstavnici političkih partija koje participiraju u jagodinskom parlamentu. Prisutnima se obratio gradonačelnik Marković rečima: - Velika mi je čast da danas pozdravim neimara i graditlja mostova, čoveka koji je napravio najviše mostova u Srbiji, i čoveka koji nam je pomogao da se napravi ovaj most, za koji ćemo dobiti 27 miliona iz njegovog resora, iz ministarstva. Kada budemo napravili ovaj most skratićemo 1.700 m puta za ljude koji prelaze reku. Ovaj put izlazi na regionalni put koji vodi za Kragujevac. Želim i da pozdravim našeg današnjeg gosta, gospodina Sašu Antića, predsednika Skupštine Grada Beograda, koji je došao da se uveri u onu priču koju mi govorimo danima. Pre 33 dana bili smo ovde na ovom mostu, gospodin Mrkonjić je rekao da će obezbediti sredstv, raspisali smo tender, tender je završen. Izvođač radova će biti „Raleks“, jagodinska firma, što znači da će novac ostati u Jagodini, biće zaposleno najmanje 100 ljudi za izgradnju ovog mosta. Ministar Mrkonjić izjavio je da pored Koridora 10, koji je jedan od prioritetnih objekata u našoj zemlji u narednih par godina, lokalna samouprava takođe ostaje velika briga Vlade Republike Srbije. Kamen temeljac su pored gradonačelnika Jagodine i predsednika Skupštine Grada Beograda Aleksandra Antića, postavili i predstavnici političkih partija koje imaju odbornike u Skupštini grada Jagodine, što pokazuje političko jedinstvo koje je neophodno za stabilan razvoj.
Vest je preuzeta sa sajta: www.jagodina.org.rs
Admin:Žika ::: Maj 2009
Reklame

vesti , novosti , sportske vesti , filmske vesti , internet , novine , zanimljivosti , događaji , kompjuteri , tehnika
U Jagodini je u prisustvu ministra za infrastrukturu i gradonačelnika Jagodine Dragana Markovića Palme i predsednika Skupštine Grada Beograda Aleksandra ...

чћшђж