Sorry, your browser does not support JavaScript!
Žao nam je, ali vaš internet pregledač ne podržava JavaScript!
Sajt POMORAVAC i njegovi podsajtovi za sada neće biti ažurirani...
Prijem linkova, a takođe i kontakt formular, neće raditi...

Vicevi

Piroćanci

1.str.

1
Dolazi Piroćanac kući, pa kaže ženi:-Ponovo poskupeo benzin!-Pa šta to tebe briga kad nemaš auto!-Nemam auto, ali imam upaljač.
2
Putuju dva Piroćanca u Ameriku. Posle nekog vremena pita jedan drugog:"Ima li još puno ?""Ćuti i plivaj."
3
Ide Piroćanac ulicom i padne. Skupe se ljudi oko njega i jedan će:-Mrtav!Na to će drugi:-Kako znaš da je mrtav,kad mu nisi pogledao puls?!Prvi će:-Sigurno je mrtav.Zavukao sam mu ruku u džep a on ni da mrdne!
4
Piroćanac i sin popeli se u avion da dožive prvo vazdušno krštenje. Pilot, šaljivdžija, nudi im besplatan let ako ne progovore ni reč dok je avion u vazduhu. Posle vrtoglavih akrobacija koje ipak nisu izmamile ni reč od putnika, obeshrabreni pilot spušta avion i prilazi Piroćancu, čestitajući mu:-Bravo! Još nisam video tako hrabrog čoveka! Niste progovorili ni reč!- Da - Piroćanac će lukavo - mada je malo falilo da viknem kad mi je ispao sin...
5
Švaba na proputovanju kroz Srbiju doživeo saobraćajku u blizini Pirota. Kako mu je bila potrebna krv, u pomoć mu priskoči jedan Piroćanac. Posle oporavka u bolnici, kad se Švaba vratio u Nemačku pošalje svom spasitelju gomilu poklona. Sledeće godine isti Švaba doživi na istom mestu novu saobraćajku ali sada svi meštani požuriše da mu daju krv. Vratio se Švaba kući ali pokloni ne stižu. Treće godine dođe Švaba u Pirot i svi ga pitaju kako i oni nisu dobili poklone kao onaj prvi. Na to im Švaba reče:-Ušla u mene piroćanska krv!
6
Piroćanca već duže vreme pekla savest pa otišao kod popa na ispoved.- Šta je, sine?- Ja sam za vreme rata u podrumu skrivao Jevreje.- Pa to je dobro delo.- Ali ja sam im to naplaćivao.- Pa znaš kako je, to košta, troškovi su to veliki.- Ali ja im još nisam rekao da je rat gotov.
7
Znate kako počinje recept u kuvaru Piroćanca? Pozajmi se dva jaja ...
8
Znate kako da prepoznate Piroćanca? Suši tolet papir na terasi
9
Šta se dobije kad se ispresuje Piroćanac? Štedna knjižica
10
Zašto Piroćanac kupuje frižider sa rupom na vratima? Da vidi da li se ugasila sijalica.
11
Znate kako je nastao dinar? Svađala se 2 piroćanca oko njega.
Reklame

vicevi , vic , smeh , piroćanci , južna srbija , pirot , bugarska , ćilim , 1. maj
Na ovoj stranici možete naći najpopularnije viceve iz kategorije: PIROĆANCI. Posetite nas i unesite malo smeha u svoj život... 1.str.

чћшђж