Sorry, your browser does not support JavaScript!
Žao nam je, ali vaš internet pregledač ne podržava JavaScript!
Sajt POMORAVAC i njegovi podsajtovi za sada neće biti ažurirani...
Prijem linkova, a takođe i kontakt formular, neće raditi...

Vicevi

Perica

1.str.

1
Pitala nastavnica istorije Pericu:Šta je bilo posle Dušanove smrti?Sahrana, šta bi moglo da bude...
2
Izostao Perica iz škole.- Što nisi juče bio u školi? - pita učiteljica Pericu.- Morao sam da vodim kravu kod bika. - odgovara Perica.- Zar nije to mogao tvoj tata da obavi?- Mogao je, učiteljice, ali ipak to bik bolje radi.
3
Mali Perica pitao tatu:- Tata, tata, ti si mi rekao da kada vidim visibabu, da je stiglo proleće. E pa, stiglo je proleće.- Odkud znaš? Gde si video visibabu?- Pa eno je, visi baba u kupatilu.
4
Prolazio pandur ulicom i primeti Pericu kako obija trafiku. Odmah skoči na njega i povika:- Aaaa mali!!! Sad ćeš ti lepo samnom u stanicu.- Nemojte čiko molim vas.- Nema nemoj. Odmah te hapsim.I krenuše njih dvojica prema stanici. Na putu do stanice, prolazili su pored nekog restorana (takoreći grila) i tada Perica reče:- Čiko molim vas, gladan sam, pustite me, unutra da kupim pljeskavicu.Posle malo razmišljanja, pandur mu strogo odgovori:- Dobro. Može. Ali pazi, ja te čekam ovde i nemoj slučajno da si negde pobegao.Perica uđe u restoran i, naravno, pobegne na sporedni izlaz. Posle nedelju dana isti pandur prolazio ulicom i opet (gle slučajnosti) vidi Pericu kako obija trafiku. Odmah ga uhvati i viknu na njega:- Uhvatio sam te! Ti ćeš meni da bežiš, da mi se svi na poslu smeju zbog tebe. Odmah te vodim, zaglavićeš zatvor momentalno.I ponovo krenuše istim putem. Kod istog restorana, Perica opet, plačnim glasom zamoli:- Molim vas čiko, ništa nisam jeo. Pustite me samo da kupim pljeskavicu.Pandur, poučen prethodnim iskustvom, na to mu lukavo odgovori:- Ti misliš da sam ja budala? Misliš da sam glup? Stani tu ispred, nemoj da se mrdneš, a JA ću ti doneti pljeskavicu.
5
Izvela učiteljica Pericu na tablu i rekla mu da nacrta nešto okruglo. Perica ustane i nacrta dupe. Učiteljica poludi i izbaci ga napolje. Utom naiđe direktorka, pa ga pita:- Je li, a šta ti radiš tu?- Pa izbacila me učiteljica.- A šta sada učiteljica radi?- Ma eno je briše dupe.
6
Izlazi mama iz kupatila (gola), i slučajno naleti na Pericu:- Mama, šta ti je to između nogu?- Ništa, sine, malo sam se posekla.- Ih, kud baš po sred pičke?!
7
Perica kaže majci:- Našao sam hiljadu dinara.- Siguran si da ih je neko izgubio?- Pa da. Video sam ga kad ih je tražio.
8
Za vreme školskog časa, Perica se zagledao u učiteljicu i ne skida pogled sa nje. Nakon nekog vremena, učiteljica mu priđe i upita ga zašto je tako gleda. Perica kaže:- Učiteljice, ja vas volim!- Ali Perice, ja ne volim malu decu.- Pazićemo, učiteljice, pazićemo!
9
Pita učiteljica na času:- Ko će da mi kaže nešto što se rimuje... Hajde ti, Perice.- Idu Turci vise im kurci - kaže Perica.- Ne, ne, Perice. Zapravo, to se rimuje, ali bilo bi bolje da tu zadnju reč ne izgovoriš do kraja nego samo prvo slovo. Na primer: idu Turci vise im k. - i mi ćemo svi znati šta si hteo da kažeš.- STOJI POP NA MISI, A KURAC MU V. - kaže Perica.
10
Zatraži učiteljica od sve dece da napišu po neku reč stranog porekla i da je objasne. Javi se mali Perica da pročita šta je napisao.- Hajde Perice! - proguta učiteljica knedlu.- PERVERZIJA - izvali Perica.- Dobro - prekine ga učiteljica - hajde sad objasni taj pojam, ali da ne upotrebiš ni jednu bezobraznu reč, kao što inače umeš.- Važi - kaže Perica. Zamislite dve žene kako idu ulicom i jedu sladoled. I sad jedna ga liže, a druga ga grize. Koja je od njih udata?- Pa... - učiteljica se zamisli, pa se zacrveni i na kraju kaže - Ona koja ga grize.- Ne - kaže Perica - udata je ona koja nosi burmu, a to što ste vi pomislili, to je perverzija.
11
Dolazi inspekcija u kontrolu u školu i ušiteljica, sva izbezumljena zbog Perice da ne lupi neku glupost, kaže devojčicama da, ako Perica bude rekao neku ružnu reč, vrište i istrče iz učionice. Postavljala inspekcija razna pitanja, a deca odgovarala i na kraju pita inspektor:- Je li, deco, je l' zna neko šta se ovo zida pored vaše škole.Perica se javi:- Ja znam.- Šta, Perice?- Javna kuća - kaže Perica.Devojčice počeše da vrište i da istrčavaju napolje, a Perica poče da viče:- Stanite, kurve, tek su temelje udarili!!!
Reklame

vicevi , vic , smeh , perica , škola , učiteljica , čas , nastavnik , drug
Na ovoj stranici možete naći najpopularnije viceve iz kategorije: PERICA. Posetite nas i unesite malo smeha u svoj život... 1.str.

чћшђж